Lage Vuursche Land en Schapenscheer Fair
Datum: 16-06-2019
Tijd: 10.00 - 16.00
Brocante - Streekmarkt- Lifestyle

Superlocatie in de bossen tussen Utrecht en Hilversum wat in de weekenden enorm veel dagjes mensen trekt, bij goed en slecht weer.

16 juni Lage Vuursche Land en Schaapscheerders Fair

Al in het begin van de vorige eeuw kwamen de schaapherders met hun kudde in het pittoreske dorpje Lage Vuursche en rustte ze even uit bij het huidige Restaurant de Lage Vuursche.

Ook dit jaar komen de schaapsherders weer met hun grote schaapskudde naar het pittoreske Lage Vuursche, dat een beschermd dorpsgezicht heeft met veel rijksmonumenten, om hun schapen te scheren. In combinatie met het scheren van de ca. 150 schapen, zal er op het grote weiland in het dorp een kramenmarkt worden georganiseerd met schaap gerelateerde producten, zoals: wol, schaapsvachten ed. Maar ook een ruim aanbod aan streek- en land producten, lifestyle en brocante. Bovendien zal een demonstratie wol spinnen zijn, een stand met uitleg over schapen en het gebruik van hun wol en wordt er een workshop gegeven voor het maken van een schapenkopje van vilt. De toegang voor de bezoekers is gratis en er wordt gezorgd voor voldoende gratis parkeergelegenheid.

Een superlocatie tussen Utrecht, Baarn en Hilversum, die in het weekend altijd veel dagjes mensen trekt. Deze levendige fair wordt ondersteund door de regionale pers.


Brocante  60,00 incl. BTW      Streek producten/ Lifestyle  kraam prijs € 75,00 incl.BTW.


Wij streven naar een betere uitstraling van de markt door de kramen aan de voorkant af te rokken tot de grond en de dozen/kratten uit het zicht te halen.

Wij rekenen op u medewerking!

Deze markt boeken
Sfeerimpressie
Locatie

WIJ WERKEN SAMEN MET:   Marcel Verheul marktkramenverhuur    |   Hollandse Markten   |   Robert Berger - Muziek


      website: www.my-link.nl