KERSTMARKT Lage Vuursche
Datum: 08-12-2019
Tijd: 11.00 - 17.00
KERST CADEAUMARKT

8 december Lage Vuursche Kerstmarkt

Al tientallen jaren wordt vanaf begin december de Dorpsstraat in Lage Vuursche in kerstsfeer gebracht. Maar liefst 30 hele grote kerstbomen met lampjes brengen het dorp in een feeërieke kerstsfeer. Voor de tweede keer wordt er, en nu op zaterdag 8 december van 11:00-18:00 uur, een Kerstmarkt georganiseerd in het dorp. De kerstkramen, met een groot aanbod aan allerlei kerstartikelen, lifestyle, landproducten en cadeauartikelen staan in de Dorpsstraat tussen de kerstbomen en in het Dorpshuis De Fürs. Tevens staan er kraampjes met hapjes en drankjes, waar bijvoorbeeld een lekker glaasje glühwein gedronken kan worden. De Dorpsstraat is deze dag afgesloten voor doorgaand verkeer, zodat de bezoekers rustig langs de kramen kunnen lopen. Gedurende de hele dag is er muziek in het dorp en zijn er tevens diverse optredens van een harmonieorkest en een koor.

 

Het pittoreske dorpje Lage Vuursche heeft een beschermd dorpsgezicht met veel rijksmonumenten en het lijkt wel of de tijd er heeft stil gestaan. Omdat er ieder weekend altijd veel dagjesmensen, zowel bij goed als minder goed weer, een bezoek brengen aan Lage Vuursche, zal het zeker ook op deze dag weer gezellig druk worden in het dorp. De toegang voor de bezoekers is gratis en er wordt er gezorgd voor voldoende gratis parkeergelegenheid

Een superlocatie tussen Utrecht, Baarn en Hilversum, die in het weekend veel dagjes mensen trekt. Deze levendige kerstmarkt wordt ondersteund door de regionale pers.

 


Kerstmarkt

   


Brocante/Antiek/Kunst kraam prijs € 60 excl.BTW.

Trendy/nieuwe handel prijzen:  per kraam € 75,00 excl. BTW.

Stroomprijzen vanaf € 12,50 excl BTW

Verlichting in de kraam, verplicht 5,50 excl BTW.

Opstelling markt wordt een betere vorm van 2018.
 
Wij streven naar een betere uitstraling van de markt door de kramen aan de voorkant af te rokken tot de grond en de dozen/kratten uit het zicht te halen.

Wij rekenen op u medewerking!

Deze markt boeken
Sfeerimpressie
Locatie

WIJ WERKEN SAMEN MET:   Marcel Verheul marktkramenverhuur    |   Hollandse Markten   |   Robert Berger - Muziek


      website: www.my-link.nl