Huizen Oldtimers festival, geannuleerd
Datum: 05-09-2020
Tijd: 10.00 - 17:00
Boeken - Kunst - Antiek - Brocante - Handmade- Lifestyle- Streekmarkt

 

HET 10E OLDTIMER FESTIVAL HUIZEN ZATERDAG 5 SEPTEMBER.

 

In de afgelopen jaren heeft het Oldtimer Festival Huizen zich weten op te werken tot een van de meest veelzijdige en drukst bezochte klassiekerevenementen in de regio.

 

Op ons Festival in 2019 konden wij 400 oldtimers en ruim 10.000 bezoekers verwelkomen. Het Oldtimer Festival Huizen 2020 zal  op de eerste zaterdag van september plaatsvinden, dus op  zaterdag 5 september 2020. Uiteraard is het uiterst sfeervolle Nautisch Kwartier in Huizen weer het decor voor het oldtimerevenement. Naast een Statoic Show op het festivalterrein is er ook een toertocht van ongeveer 65 kilometer in het Gooi voor auto’s en motoren.

 

Ook dit jaar organiseren wij  een passend, kwalitatief bijzondere Brocante-Boeken-Kunst-Antiek-Streek-Lifestyle markt in de Havenstraat  langs de haven. Bezoekers en deelnemers kunnen rekenen op  een zeer gevarieerd programma. Tijdens het Oldtimer Festival Huizen zal een groot deel van het historisch rijdend erfgoed te bewonderen zijn. Niet alleen auto’s, maar ook vrachtauto’s, tractoren, motoren, scooters en bromfietsen. Speciale aandacht dit jaar voor 100 jaar Bentley , een  presentatie van de Dutch Vintage Sport Cars Club meteen aantal PreWarCars  en een presentatie van de Classic Pickups & Vans .  Het NZH vervoersmuseum uit Haarlem zal met een paar historische bussen present zijn. Een  automobiliamarkt maakt  ook onderdeel uit van het festival en het Dixieland looporkest A la Carte de muzikale omlijsting verzorgen.

 

Gea van Vulpen is de organisator van de Brocante-Boeken-Kunst-Antiek-Streek-Lifestyle markt. Voor meer informatie zie haar website: www.geavanvulpen.nl   Brocante/Antiek/Kunst kraam prijs € 60,00 incl. BTW. Nieuwe handel per kraam € 65,00 incl. BTW. Food  vanaf € 90,00 excl BTW.   

  

Deze markt boeken
Sfeerimpressie
Locatie
WIJ WERKEN SAMEN MET:   Marcel Verheul marktkramenverhuur    |   Hollandse Markten   |   Robert Berger - Muziek


      website: www.my-link.nl